Skal du på camping? Vi giver her 7 gode bud på ting, du ikke må glemme derhjemme!

Varmeblæser

Sidder du og skal på camping i eksempelvis Italien, så tænker du måske ”en varmeblæser? Den har vi da ikke brug for!”. Men det har du nu måske alligevel. For på trods af at du rejser til et varmere land, så kan aftenerne – og nætterne især – være rigtig kolde. Regner det tilmed, så kan temperaturen godt falde en hel del. Med en varmeblæser er du sikker på varme i campingvognen, selv hvis strømmen svigter – hvilket desværre ikke altid kan undgås.

Lommelygte

Svigter strømmen, så har du heller ikke noget lys. Dette betyder jo desværre imidlertid bare ikke, at tiden går i stå! For maden skal stadig laves, og det er også ærgerligt ikke at kunne foretage sig noget, når nu man er på ferie og skal hygge, blot fordi strømmen er gået. En lommelygte af god kvalitet er et must-have til campingturen, og den eneste måde hvorpå du ikke behøver lade dig slå ud af strømsvigt. 

Sovepose

Soveposer er hyggelige – bare ikke, når de ikke passer til klimaet på din destination! Inden I tager hjemmefra, er det vigtigt, at I husker at tjekke temperaturen på jeres destination, så I dermed kan finde den helt rigtige sovepose. At være veludhvilet er første punkt på listen over, hvordan campingturen bliver allerbedst.

Liggeunderlag

Et godt underlag er essentielt, hvis ikke I ønsker at vågne op med ondt i både ryg og nakke. Som skrevet i ovenstående punkt, så er søvn en meget vigtig del af en god, oplevelsesrig campingferie, og derfor nytter det heller intet, hvis din lækre sovepose ligger på et alt for hårdt underlag. Invester i et blødt og isolerende et af slagsen og sov dejligt om natten.

Klapstole og klapbord

Med mindre I har tænkt jer at sidde på jorden og spise aftensmad, så er klapstole og et klapbord en rigtig god idé. Det behøver ikke fylde meget, og det kan hurtigt blive super hyggeligt og ikke mindst behageligt med en god hynde på stolen og et par dækkeservietter til bordet.

Køkkenremedier

Apropos at sidde og spise; at spise ude hver eneste aften kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvorfor det er anbefalelsesværdigt at medbringe et par køkkenremedier såsom en lille kogeplade, en elkoger og hvad ellers, I bruger i dagligdagen. På den måde er det altid muligt at bikse en omgang pasta med kødsovs sammen, hvis al energien er brugt på stranden.

Gaffatape og andet reparationsgrej

Nu griner du måske – og det kan jeg godt forstå. For umiddelbart er det måske et lidt anderledes råd, især hvis din campingvogn er af nyere årgang. Men man kan bare ikke altid forhindre uheld, og skulle der nu gå hul på forteltet, så er gaffatape din redning indtil I har mulighed for at reparere det ordentligt igen. Medbring også gerne et lille sæt skruetrækkere og andet småt værktøj, så I har til mindre reparations-nødsituationer.