Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Afrika

Den bedste safarirejse for din familie

Safari

Vil du have en oplevelse for livet sammen med alle dem, du holder allermest af? Så er en safarirejse til fantastiske og alsidige Sydafrika lige akkurat det, du leder efter! Oplev Sydafrikas smukke natur på naturens egne præmisser på en skøn safarirejse til det sydligste af det afrikanske kontinent. Tag hele familien, vennerne eller kæresten med på en safarirejse, I sent vil glemme. Oplev smuk natur, vildt og autentisk dyreliv og nyd vejret i Sydafrikas skønne, varme klima. En rejse til Sydafrika vil med garanti berige dig, og dem du holder af med enorme mængder af uforglemmelige oplevelser at huske tilbage på mange år fremover.

Alt det bedste det afrikanske kontinent kan byde på

Sydafrika har på grund af sin placering mellem det Indiske Ocean mod øst og Atlanterhavet mod vest et yderst varieret vejr og klima. Mens klimaet tenderer til det subtropiske i den østlige side af landet, er klimaet mod vest langt tørrere. Dette skaber også en helt unik og alsidig natur og et varieret dyreliv. Få en unik chance for både at se og fotografere alle de dyr, som hører en vaskeægte safarioplevelse til. Sydafrika er særligt kendt for den klassiske ”big five”, som spænder over løven, næsehornet, elefanten, bøflen og leoparden. Denne gruppe af dyr har fra gammel tid fået tilnavnet ”the big five”, fordi de før i tiden ansås som værende de farligste dyr at jage på de vilde, afrikanske savanner. Herudover vil en safari til Sydafrika give dig mulighed for at opleve giraffer, mange forskellige antilopearter, zebraer, vortesvin og et rigt fugleliv – bare for at nævne et par stykker. Safarirejser giver dig en helt unik mulighed for at opleve dyrene på deres egen, uforstyrrede hjemmebane – nemlig i den vilde, afrikanske natur.

Sydafrika er, udover sit rige dyreliv, kendt verden over for sine gode vine. Oplev vinproduktionen på tæt hold og smag selv på nogen af verdens bedste vine i deres eget hjemland mens du nyder charmerende arkitektur og fantastisk natur. Også når det gælder strande, er Sydafrika i den absolutte verdensklasse. Nyd udsigten udover det smukke, azurblå hav, mens du tager en velfortjent pause i det blege sand. Sydafrika er med andre ord et land, som kan byde på lidt af alt det, du gerne vil opleve på en rejse til Afrika – både til unge og gamle.

Unik kombination af storbyferie og safari

Kombiner jeres safarioplevelser med en storbyferie i verdensklasse. Sydafrika er med sine imponerende storbyer en fantastisk mulighed for at kombinere safarirejsen med storbyrejsen. Besøg blandt andet Johannesburg, der er landet største by. Byen er en af de mest moderne storbyer i Afrika og byen er stadig i rivende udvikling.  I Johannesburg kan du blandt andet få et unikt og dybt indblik ind i Sydafrikas interessante og lærerige historie. Besøg blandt andet Apartheid-museet eller nyd den helt særlige arkitektur. Johannesburg byder på mange forskellige seværdigheder af forskellig karakter, så der er oplevelser til enhver smag og interesse.

Især den fantastiske storby Cape Town er også et besøg værd. Cape Town er Sydafrikas parlamentariske hovedstad og landets næststørste by med omkring 3,5 millioner indbyggere. I modsætning til de imponerende, naturrige savanner, kan Cape Town bidrage med lækre restauranter, der kan tilbyde gastronomi i verdensklasse, hyggelige gågader og havnefronter samt et pulserende natteliv. Du får desuden mulighed for at opleve sydafrikas historie helt tæt på, for en af de største seværdigheder i området omkring Cape Town er Mandelas fængselsø, som er kendt verden over.

1 kommentar

  1. Alison

    Mange tak 🙂 God weekend til dig også

Har du en kommentar?

En service fra digitalmads.dk - København, Danmark. Powered by WeLikeMoney