Den vildeste safarirejse som du kan komme på går til Kenya. Kenya er nemlig moderlandet for de klassiske og helt igennem fantastiske safarirejser, hvor du kan få fornøjelsen af at se alle de eksotiske dyr, som hører en safari til. Disse tæller blandt andet ”The big five”. Denne berømte gruppe på de fem mest populære dyr tæller elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. Og tager du en tur igennem Kenyas vidunderlige savanne, så er du næsten helt sikkert garanteret at opleve disse fem dyr, og på den måde få den vildeste safarirejse, som du kunne drømme om.

Det gode ved safarirejser er, at de kan akkommodere alle aldersgrupper, alle rejsekonstellationer og alle former for økonomier. Det er nemlig hos de fleste safariselskaber muligt at specialdesigne din tur, så den bliver lige præcis som du ønsker dig den. På den måde kan du egentlig vælge servicer til eller fra, så du har råd til lige præcis den tur, som du drømmer om. Det er klart at alle rejsende ikke har samme drømme og samme økonomiske kapacitet, og manglende midler er på ingen måde noget, som du skal lade stoppe dig. Omvendt er dårlig komfort og mindre luksus ikke noget, som du behøver finde dig i, hvis du kan betale dig fra det.

Vælg et godt selskab til at tilrettelægge din safari

En safari er en oplevelse, som du med garanti vil huske på resten af livet. Men fordi det kræver meget at arrangere en safari, så er det på ingen måde noget, som du kan gøre på egen hånd. Det er derimod en god idé at alliere sig med et rigtig godt rejseselskab, der specialiserer sig i safarier. Dem er der heldigvis mange af, og mange af dem er rigtig gode. Du kan selvfølgelig vælge at kontakte et lokalt bureau, når du er i Afrika, men det bedste er at arrangere det hele hjemmefra.

Her er internettet, som med så mange andre aspekter af hverdagen, virkelig din ven. Her kan du nemlig tjekke de forskellige rejsebureauers hjemmesider og tilbud ud. På den måde kan du vurdere, om deres pakkeløsninger passer til dine behov, før du kontakter dem for at få et reelt tilbud. Husk altid på, at de pakketilbud som hjemmesiderne udbyder, kun er vejledende. Det er næsten altid muligt at forhandle sig til nogle særaftaler, så lige præcis den safari bliver den bedste, som du kan få.

Tag hellere på safari nu end senere

Safari er en oplevelse, der kun bliver bedre, jo mere fri og eventyrlysten man er. Det er fedt at tage af sted sammen med familien, men det er i dén grad også fedt at tage af sted på et rigtigt backpacker-eventyr med vennerne. Lige meget hvad, så handler det bare om at komme af sted. Eventyrerne venter nemlig derude, og det er vigtigt at gribe dem, imens tiden er til det. Oplev en safari i Afrika nu, hellere end senere, og hav noget at huske tilbage på mange år fremover.