Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Gode råd

Dette har du brug for på din rejse

nyder sin ferie

Rejser du ikke synderligt ofte, kan det ofte være vanskeligt at afgøre, hvad du bør tage med dig, og hvad det bør blive pakket ned i. Hvor stor skal kufferten være: lille eller stor? Må man tage håndbagage med på flyet? Hvor mange underbukser og hvor meget solcreme bør man tage med? Hvordan får man overhovedet råd til at tage ud på en rejse? Dette er nogle af de problemstillinger, vi vil tage hånd om i denne artikel, sådan at du kan være klar til din kommende rejse.

En kuffert til din bagage

Medmindre din tur er yderst kortvarig, får du højst sandsynligt brug for at tage en kuffert med. I så fald er det en god idé at sætte ding ind i, hvilke regler rejseselskabet har omkring bagage samt håndbagage.

Hvis ikke du får gjort dette, kan det ende op med at blive en dyr omgang. Flyselskaber har det trods alt med at opkræve høje priser for ekstra bagage. Har du plads til, alt du har behov for, i en mindre kuffert eller rygsæk, som du kan tage med som håndbagage, er det den klart billigste løsning.

Uundværlig personlig pleje

Mens det er vigtigt at få tandbørste, strømper og underbukser med, er det ting, man ofte kan få ganske billigt i de fleste lande, skulle du glemme det. Derfor mener vi her med ”personlig pleje”, de plejegenstande, du ikke kan undvære eller er alt for dyre at erstatte. Det kunne for eksempel være briller eller medicin, hvis du har brug for det.

Glem ikke opladere

I en tid hvor elektronik fylder mere og mere, er det vigtigt at have sine opladere med, da man ellers kun ville have begrænset brug ud af sin telefon eller pc. Heldigvis deler flere og flere mobiler samme oplader, men tjek alligevel om du har alt med inden du forlader boligen.

Pas og pung

Så længe du holder dig inden for EU, er det ikke enden på verden, hvis du glemmer dit pas. Dog givet den stigende mængde af grænsekontrol inden for EU kan du få brug for det alligevel.

Du må for alt i verden ikke glemme din pung; specielt hvis din rejse ikke er med alt inkluderet. Har du adgang til dine penge, kan du erstatte eventuelle ting, du har glemt, men pengene og kreditkortene kan ikke bare sådan erstattes.

Rejse på afbetaling

Har du ikke råd til at lægge specielt mange penge på en rejse lige her og nu, er det muligt at opdele udgiften i mindre portioner, som du dernæst betaler tilbage over en længere periode. På denne måde kommer du ikke til at ærgre dig over ikke at kunne komme af sted denne sommer.

Bør du låne penge til en rejse?

Der findes mange forskellige måder at optage et lån online. Har du godt styr på din privatøkonomi og ikke har nogen problemer med at lægge et budget, kan det give mening at tage et lån. Vær dog opmærksom på at renterne kan være ganske høje, så forsikr dig om, at du kan betale tilbage.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén