Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Gode råd

Få styr på kufferten til din næste rejse

lufthavnen

Du har bestilt ferien. Du har købt sommerkjolen. Du har undersøgt nærområdet. Du har alt klar. Eller har du? Mange glemmer, hvor vigtigt det er at have styr på kufferten. Det er nemlig helt essentielt at have en kuffert, der dur til formålet, når du rejser ud i verdenen. Her får du en guide til, hvad du skal overveje, når du skal finde din næste kuffert.

Det skal du overveje når du køber kuffert

Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad man skal bruge sin nye kuffert til. Hvad er formålet? Der er naturligvis forskel på, om du skal på ferie med rygsæk, om du skal på familieferie, eller du skal bruge en lille smart kuffert til arbejdet.

Det næste, du skal tage stilling til, er hvilken type kuffert, du skal købe. Der findes nemlig mange forskellige typer kufferter derude. Det er helt klart anbefalelsesværdigt at vælge en kuffert med hjul på. Men om kufferten skal være fast eller blød er en smagssag. Rejser du med ting, der kan gå i stykker, er kufferter med fast skald helt klart det bedste valg.

Det næste, du skal overveje, er størrelsen. Her skal du igen tænke på formålet med dit køb. Husk også på, at der ofte er vægtbegrænsning på dine rejser. Så tilpas din kufferts størrelse med dette i baghovedet.

Hold øje med de gode tilbud  

Som med alle andre varer, kan det altid betale sig at holde øje med de gode tilbud. Kufferter er ingen undtagelse. Du skal derfor altid kigge efter, om den kuffert du ønsker, er sat ned i pris. Der kan være rigtig mange penge at spare, på et godt tilbud.

Der kan især være gode tilbud at finde, hvis du er villig til at gå på kompromis. Men vær på vagt med, hvad du går på kompromis med. For eksempel er det en dårlig ide at gå på kompromis med størrelsen på kufferten. Det kan dog være en god ide at gå på kompromis med for eksempel farven, da dette ikke har indflydelse på funktionen. Du kan få flere tips og tricks her til at finde den perfekte kuffert.

Beskyt din kuffert

En ting, som mange glemmer, er at beskytte din kuffert på ferien. Din kuffert skal igennem et væld af systemer og ind og ud af fly. Det er derfor rigtig vigtigt at pakke din kuffert, så den er bedst muligt beskyttet. Undgå derfor altid at have ting med værdi i din kuffert.

En anden vigtig måde at beskytte din kuffert på er ved at sætte dig ind i reglerne for forsinkelse og forsvunden bagage. Du kan læse mere her om hvordan du beskytter din bagage bedst.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén