Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Danmark

Ferie i Danmark – oplev de g(l)emte byer

viborg-varde

VI kan altid håbe på, at sommervejret er ved at blive så godt, at det igen kan betale sig at holde sommerferie herhjemme frem for at rejse til udlandet for at opleve lidt sol og varme.

Tør du tage chancen og arrangere en ferie i Danmark, så er der rig mulighed for spændende og smukke oplevelser i det danske. Især med Airbnb er det blevet muligt at opleve byer og egne, der ellers ikke har været oplagte valg og det åbner op for helt nye oplevelser. Læs med og hør hvorfor netop steder som Jyderup, Randers og Sæby eller et hus til leje omkring Kalundborg måske skal danne rammerne om din næste ferie.

Ferie i Jyderup

Den lille by midt på Sjælland ligger 14 kilometer fra havet og virker måske ikke umiddelbart som et oplagt feriemål, men tag ikke fejl!

Den lille perle har en natur, der vil tage vejret fra de fleste og en række spændende oplevelser du kan fylde dagene med. Du kan blandt andet opleve:

  • Jyderup Kirke
  • Birkegårdens haver
  • Fuchiagråden
  • Dragsholm slot
  • Svebølle Gokartbane
  • Longview Westernridning
  • Kulturhus Gimle

Der er altså noget for enhver smag – både natur, kultur og sport. Ud over de mere typiske turistaktiviteter er der også mulighed for spisning og shopping i Jyderup og med Airbnb bliver du indkvarteret i hyggelige og private omgivelser lige der, hvor du ønsker det! Det betyder også at du selv kan leje din bolig ud, når du skal rejse som Lejebolig Jyderup gennem Airbnb – det giver både ekstra lommepenge til turen og en god oplevelse for dem, der låner din bolig.

Ferie i Randers

Ah ja, Randers. Det er for rigtig mange jyder og måske især aarhusianere forbundet med en helt speciel form for livsstil. Men, faktisk har byen udviklet sig rigtig meget gennem de 10-15 år og er i dag blomstret op til at være et godt alternativ til familier og unge, der ikke har lyst eller råd til at slå sig ned i den jyske hovedstad.

Netop derfor er byen også blevet en af de steder, der er værd at besøge og måske endda gøre til målet for din danske sommerferie. Med rig mulighed for at opleve alt fra shopping og kultur til natur og historie er Randers helt sikkert et besøg værd.

Ferie i Sæby

Er I blandt de mange, der synes det Nordjyske er et helt fantastisk sted at holde ferie, men er Skagen enten for meget eller for dyrt, så er både Strandby og Sæby rigtig gode alternativer. På kysten mod Kattegat ligger nogle af de smukkeste strande vi har herhjemme, ikke så vilde og vindblæste som på vestkysten, men bløde og rolige. I Sæby har de en spændende historie og arv indenfor glaskunst og netop derfor kan du både besøge glaspusterier og glasmuseet, hvis du vælger denne smukke by som ramme om jeres næste ferie i Danmark – og med kun omkring 40 kilometer til Skagen har I også muligheden for at tilbringe en dag på det nordligste punkt og opleve, når Vesterhavet og Kattegat tørner sammen omkring Grenen.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén