Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Gode råd

Har du planer om at lave en rejseblog?

rejseblog

Elsker du at rejse, og vil du gerne dele dine mange dejlige rejseoplevelser? Så kan du for eksempel gøre det på din egen rejseblog. En rejseblog kan være til stor inspiration for andre, og for dig kan det være en form for rejsedagbog, som du altid har at se tilbage i.

På en rejseblog kan du gemme alle dine minder fra de rejser, du har været på, og andre rejselystne følgere kan nyde dine beskrivelser og måske selv gøre rejsen efter.

Beslutter du dig for at lave en rejseblog, så melder der sig nok en række spørgsmål, inden du kommer i gang med processen.

Hvem skal lave bloggen?

Spørgsmålet er, om dine it-talenter rækker til, at du selv kan sætte bloggen op, eller om du skal hyre en professionel til at gøre det. Der findes flere steder, hvor du får de skabeloner, du har brug for til at lave en hjemmeside, uden at det koster dig noget.

Der er også flere sider, der tilbyder gratis instruktion i, hvordan du trin for trin sætter siden op.

Er det slet ikke der, dine evner og din interesse ligger, så er der masser af firmaer, der tilbyder at lave en hjemmeside til dig.

Hjemmeside pris: Hvad koster det at lave en rejseblog?

Det koster selvfølgelig noget at hyre en professionel til at lave bloggen, hvis det er det, du vælger. Her kan prisen variere i forhold til, hvordan din blog skal være.

Hvis du gerne vil have et mere præcis bud på, hvad hjemmeside prisen vil være, så kan du med fordel benytte dig af en prisberegner. Den har forskellige punkter, der kan have betydning for hjemmeside prisen, som du skal plotte ind.

Det er punkter som for eksempel:

  • Hvor mange sider skal den være på?
  • Skal det være en webshop?
  • Skal den have chat-funktion?
  • Skal den have et nyhedsbrev knyttet til?
  • Skal den have et bookingsystem?
  • Skal der tilføjes noget tekst?
  • God placering på Google?
  • Google maps?

Disse og eventuelle andre spørgsmål skal afklares, inden du står med den endelige pris. Desuden skal du købe et domæne, og du skal også beregne en årlig udgift til hosting af din hjemmeside.

Med en beregner kan du justere på nogle af punkterne, så du kommer til at ramme en pris, som du mener, er rimelig. Måske er der punkter, du kan udelade, måske er der punkter, der kan øges.

Til sidst får du et realistisk bud på hjemmesidens pris.

Kan jeg tjene penge på min rejseblog?

Hvis du tænker, at du gerne vil kunne tjene penge på din rejseblog, så er det faktisk en mulighed. Nok ikke nødvendigvis fra dag et, men på sigt kan det godt lade sig gøre.

Har du mange følgere på din blog, kan du måske få sponsoreret nogle rejser. Det er også muligt at linke til andres hjemmesider og dermed tjene penge på det.

Primært bør du nok lave din rejseblog af lyst. Så kan du måske med tiden tjene penge på den.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén