Asien er blevet danskernes foretrukne rejsedestination. Grunden hertil er mange, men hovedårsagerne findes nok i to faktorer. Først og fremmest er Asien utrolig billig, og det giver flere danskere mulighed for at tage ud og opleve verden. Dertil er Asien kæmpe stort, og de fleste lande i Asien er væsentlig større end Danmark.

Det giver grobund for at strikke den alsidige ferie sammen, så der er noget for en hver smag. Vi har kigget nærmere på tre billige lande, som alle er større end Danmark, og hvor der er rig mulighed for at besøge alle tre nationer på én og samme ferie.

Det kulturelle Indien

Indien TempelIndien er et kæmpe stort land og det næstmest befolkningsrige i verden. Over en milliard indere findes der. Landet er en besøg værd grundet dets kultur, tradition og historie og på grund af landets størrelse, findes der muligheder for alle.

Indien giver dig en tempelberigelse for alle pengene. Det verdensberømte Taj Mahal ligger i Indien og er en landets største attraktioner. Derudover kan du supplere med Qutb Minar og Det Gyldne Tempel. Dertil må man ikke snyde sig selv for at se den hellige flod Ganges i det nordlige Indien. Floden har vital betydning for det indiske folk. Sidst, kan det være en god idé at gå på opdagelse i en af Indiens større byer, som byder på liv og personlig. Her vil man helt sikkert finde noget interessant.

Den rå perle Burma

Når Indien er færdiggjort, kan du passende rejse lidt mod øst til Burma. Burma har en forfærdelig historie med krig, død og ødelæggelse. Men du skal stadig gøre dig selv den tjeneste at besøge landet. Det er en skjult skat, som giver dig nogle af verdens flotteste og vildeste attraktioner. Burma er en skinnende perle gemt i en rå østers.

Hvis du vil have det bedste fra den kulturelle verden i form af templer, floder og bygninger, men samtidig også gerne vil slappe af ved en bountystrand, så er Burma lige landet for dig. Befolkningen er stærke buddhister, og det har resulteret i templer og Buddha-skulpturer, som er helt fænomenale. Når du er blevet træt af kultur, kan du tage til Ngapali Beach for at nyde stranden, vandet og en drink med benene oppe. Hvis du skulle være typen, der er til alsidighed, så kan du finde rejser til Burma her.

Afslut ferien i afslappende stil på Filippinerne

Efter en god kulturferie med masser af oplevelser i Indien og Burma, kan du tage skoene af og koble af på en af de filippinske strande. Landet har nogle af verdens bedste sandstrande, og vandet er klart og krystalblåt. Det er den perfekte måde at afslutte en god rejse på.

Filippinerne har så mange gode luksusstrande, at du kan tilpasse stedet efter andre behov. Så hvis du er til fest og farver, kan det være en god idé at vælge Boracay, mens at du har alle tiders mulighed for at surfe på Siargao-stranden. Hvad du har lyst til er op til dig, men der er ingen tvivl om, at det er den perfekte måde at afslutte din Asien-tur på.