Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Rejsetyper

Rejse til Disneyland

Disneyland forlystelse

Disneyland Paris er en oplevelse for hele familien og ikke kun for børnene. At tage dertil er en nostalgisk rejse for de største og en kæmpe oplevelse for børnene. Der er mange måder at tilrettelægge en tur til Disneyland Paris i forhold til hvor længe man skal bruge på det, hvor man skal overnatte, hvad man skal bruge parken til, samt hvor mange penge man skal bruge på det. Alt dette kan du læse meget mere om nedenfor.

En eller flere dage

Disneyland Paris er meget svært at opleve til bunds på en enkelt dag. Er tiden knap kan man med fordel tage dertil og vælge et såkaldt ”fastpass” der giver mulighed for at komme foran i køen ved de mest populære forlystelser. På denne måde skal du ikke bruge det meste af en dag at stå i kø. Denne mulighed er naturligvis ikke billig, men det er en måde hvorpå man skaber en god dag og får oplevet en del på kun en enkelt dag. Man kan i stedet tage to eller flere dage i parken og opleve den i en mere detaljeret grad. Der er flere overnatningsmuligheder både i og udenfor parken på både hoteller og i lejligheder. Der findes noget til enhver smag og pengepung.

Kombiner med ferie

En tur til Disneyland Paris kan med fordel kombineres med en ferie i Frankrig. Det er især oplagt at holde en uges sommerferie i lander og bruge et par dage i forlystelsesparken. Det er fra Danmark muligt både at køre dertil samt tage flyveren. Parken er åben hele året rundt og du kan derfor godt planlægge en ferie, hvor Disneyland er integreret.

Forlystelsespark med magi

Disneyland Paris er en magisk forlystelsespark med mange muligheder for børn og voksne i alle aldre. Her finder du rutsjebaner, karruseller og meget mere. Der er ligeledes rig mulighed for at møde og hilse på alle de kendte Disney tegnefilmsfigurer. Det er et Disney univers der hele tiden er opdateret med det sidste nye og med mulighed for at møde sine allerstørste Disney idoler. Det er derfor nemt at få tiden til at gå i Disneyland og de mange kvadratmeter med magi gør det til en oplevelse du sent vil glemme.

Du bestemmer selv hvor dyrt det skal være

Det kan synes dyrt at bruge hele eller dele af en ferie i en forlystelsespark som Disneyland Pris. Sådan behøver det dog ikke være. Man kan sagtens holde udgifterne nede ved et besøg til forlystelsesparken. For det første kan man vælge kun at besøge parken en enkelt dag, man kan vælge en billigere tid på året at besøge parken end lige i højsæsonen, og man kan medbringe madpakker, så man ikke skal betale for mad derinde. Derudover er der store prisforskelle på de overnatningsmuligheder der knytter sig til parken. For at justere prisen kan du vælge hvor meget og hvor lidt du vil gøre ud af disse parametre og på den måde selv være med til at styre, hvor mange penge du skal bruge på det.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén