Den bedste engelske fodboldliga er nærmest sagnomspunden. Næsten alle de bedste spillere i verden har haft deres storhedstid i netop denne liga, som mange kalder for verdens bedste. Det er dog svært at definere ”bedste liga”, men næsten alle er enige om, at det er den liga der spiller fedest fodbold.

Kampene har nemlig høj intensitet, hvor holdene indbyrdes kæmper med næb og klør om de få point der nu engang er fordelt på de 38 kampe. At det er verdens bedste liga afspejler sig også tydeligt i TV-pengene. Rettighederne til at vise kampene blev solgt for over 40 milliarder kroner, hvilke vidner om, hvor mange penge der er på spil for klubberne.

En af klubberne der ikke alene kæmper om at blive i Premier League, men normalt også kæmper om medaljer og trofæer, er Chelsea FC. Chelsea er en af de mest populære klubber i Danmark, og mange går med en lille drengedrøm om at se holdet i aktion på Stamford Bridge i London.

Vær sikker på at få en billet – køb den hjemmefra hos en underleverandør

At anskaffe sig en billet til en Premier League kamp foregår ikke som var det en billet til den danske Superliga. Modsat Superligaen er der til Premier League international efterspørgsel efter de relativt få billetter der bliver udbudt, hvilket kan gøre det til lidt af en kamp, at få den billet man gerne vil have.

Den billigste mulighed man har, er at købe en billet igennem den lokale Chelsea fanklub her i landet. Chelsea fanklubben har altid et vist antal billetter de fordeler mellem personer der kunne have interesse i at se kampen. Derfor er det ikke sikkert, at man kan få sig en fodboldbillet på de datoer man ønsker.

Alternativt kan man købe en billet hos en underleverandør, hvor man dog ofte må slippe et lidt større beløb for den ønskede billet, Sammenlign priser på Chelsea billetter. I modsætning til billetten gennem fanklubben, er der ved underleverandørerne langt flere billetter, og man kan derfor være sikker på at få en plads på tribunen, og man kan derfor begynde at planlægge sin tur til London med det samme.

Nemt at komme til og fra Stamford Bridge

En stor fordel ved at være fan af en af de mange London klubber er, at det er ekstremt nemt for os danskere at komme til og fra London og dermed Stamford Bridge. Flybilletter kan fås med afgang fra hele landet og direkte til London med en flyvetid på kun en time, og til en pris på helt ned til 150 kr. tur/retur.

Den største udgift bliver dermed overnatningen, som hurtigt også kan løbe op, hvis man ønsker et par ekstra dage i byen.

Hvis man ikke ønsker at rode med flybilletter og hoteller, kan man købe en samlet fodboldrejse hos et selskab fra Danmark. Her ordner de alle bookinger, og man skal kun selv tænke på at nyde oplevelsen på stadion, og at få sig en pint eller to inden kampen.