Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Rejseudstyr

Se på hele Verden hver dag

verdenskort

Har du stor udlængsel, og er det at rejse en meget stor og vigtig del af dit liv? Så vil du nok sætte stor pris på at have en stor plakat med et verdenskort hængende i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Et verdenskort er altid meget fascinerende at betragte. Man får ligesom en form for overblik over klodens enkeltdele og en øget bevidsthed om, hvor du befinder dig i Verden og også en vis ydmyghed i forhold til Verdens storhed.

Hæng en plakat med Verden på et centralt sted

En plakat med et verdenskort på fortjener at have master-vægpladsen i dit hjem. Om det så er på den største væg i stuen, i entréen, i soveværelset, i køkkenet eller på kontoret, det er knapt så vigtigt. Bare den får den plads omkring sig, som får den til at se sig bedst ud.

Der er noget dragende over et landkort. Det gælder selvfølgelig også, når det drejer sig om noget så stort som hele verden. Selv om du har set på et verdenskort utallige gange tidligere, så vil det alligevel have en form for magnetisk tiltrækning på dig, og du kan stå og granske kortet nærmest i trance gang på gang.

Hvorfor så ikke invitere hele Verden med indenfor i dit hjem?

Sørg for at have plakaten hængende et centralt sted i hjemmet, så både du og dine gæster kan få lejlighed til at stå og falde i staver over kortet.

Få inspiration til kommende rejser

Når du sådan står og hænger over verdenskortet, så får du nok en masse god inspiration til kommende rejser ud i Verden. Selv om du rejser meget, så skal der nok være nogle pletter på kloden, som du endnu ikke har besøgt.

Når du har verdenskort plakater hængende hjemme hos dig selv, så kan du nemt få et overblik over, hvilke verdensdele eller lande som du mangler at se. Så må du i gang med enten at dagdrømme om det eller at gøre tanker til virkelighed.

Lav et rejseoverblik

Mange har gjort det der med at sætte en knappenål på steder på kortet, hvor de har været. Det kan du sagtens kopiere. Det giver nemlig en super god fornemmelse af, hvor mange steder i Verden, du har været.

Desuden vil disse knappenåle også kunne vise dig, hvilke steder eller områder som du enten aldrig har besøgt eller kun har besøgt ganske få gange.

Når du så har dekoreret verdenskortet med dine mange knappenåle, så kan du også meget nemt genopleve nogle af de ture, som du har været på. Det kan være med til at styrker dine mange dejlige rejseminder, at du på denne simple måde meget nemmere kan huske turene fra hinanden.

Hvis du forsyner nålene med et lille årstal, så har du en endnu større chance for at huske, hvor du har været, og hvornår det var, du var der.

Sådan et rejseoverblik kan være guld værd for din hukommelse. Rejser bør huskes, også selv om du rejser ret meget.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén