Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Afrika

Skal du til Afrika i år?

Afrika

Afrika er et meget spændende kontinent at tage til og der er mange forskellige lande at vælge imellem som mulige rejsedestinationer. Hvilken rejse skal man vælge til Afrika? Og hvilket land skal man vælge?

Afrika byder på alt lige fra Safari til storbyferie. Læs med her for at se de forskellige slags ture, du kan tage til det store kontinent syd for Europa.

Safari

De fleste mennesker har på et tidspunkt ønsket sig at komme på safari. Der er noget spændende og magisk ved at kunne komme ud på en savanne og se disse meget store majestætiske dyr i deres naturlige habitat – fremfor bag glas og tremmer i zoo, hvor vi er vant til at se dem.

Safari kan være en meget spændende oplevelse for folk i alle aldre og der er rigeligt med muligheder for at komme afsted på sådan en tur, hvis det er det man gerne vil. Prøv at undersøge hvilke muligheder du har på nettet og huske endelig at sammenligne priser!

Det kan være ret dyrt at komme afsted på Safari, men der kan være meget store prisforskelle alt efter hvilket bureau man køber sin safari-oplevelse igennem samt i hvilke sæson på året man køber den.

Storbyferie

De fleste mennesker tænker ikke ligefrem på storbyer, når de tænker Afrika. Men Afrika byder faktisk på rigtig mange spændende storbyer, som man kan dykke ned i og undersøge nærmere som turist.

Du kan for eksempel overveje at tage til Cape Town eller Algiers. De ligger i hver sin ende af dette store kontinent og byder hver især på meget spændende oplevelser med masser af kultur.

Det er efterhånden begyndt at blive mere populært at man tager afsted som turist for at besøge Afrika. Men man må dog stadig bestræbe sig på, at det ikke vil blive helt den samme oplevelse, som når man tager til en storby i Europa.

Først og fremmest er klimaet jo en helt anden men selve turistsektoren er heller ikke så opbygget (endnu) i Afrikanske lande, som den er det i Europæiske. Derfor er man også en smule mere på egne ben og skal selv stå for sin egen underholdning, hvis man tager til et Afrikansk land. Der er ikke altid en guide til stede, som man kan hyre til at introducere en til landets rige historie og kultur.

Hvad skal du pakke

Vi kan ikke komme udenom, at der er nogle meget fattige lande i Afrika. Derfor er det en god ide, at du undgår at pakke dine dyre smykker med i tasken.

Du kan derimod pakke noget mere praktiske udstyr. For eksempel et multitool og en lommelygte. Hvis du ikke ejer det, kan du finde det bedste udstyr online.

Der er ikke elektricitet alle steder, og det er derfor en meget god ide at tage en super lommelygte med sig, når man tager afsted ud i det blå.  Du kan finde frem til en god lommelygte ved at kigge på en lommelygte bedst i test guide eller ved at benytte dig af anmeldelser fra tidligere kunder af forskellige typer lommelygter.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén