Hvis du altid har drømt om at komme til Japan, giver vi her nogle bud på, hvad der vil være værd at se for dig. Japan har nemlig rigtig meget at byde på, og du kan nemt komme hjem efter en to ugers rundrejse og føle, at der er meget mere, som du gerne vil se.

Du kan tage til Japan på alle tider af året, men der er selvfølgelig en årstid, der er langt mere populær end de andre. Det er selvfølgelig om foråret, når de japanske kirsebærtræer blomstrer. Hvis du gerne vil opleve det, er det en god ide, at du får bestilt rejse og flybilletter i god tid. I meget populære områder kan der nemlig hurtigt blive udsolgt.

Hvis du gerne vil have hjælp til at bestille din rejse til Japan, kan du kontakte rejsebureauet Yaneeda. De har stor erfaring med at arrangere rejser til en lang række forskellige lande. Her i blandt Japan. De ved derfor, hvad det er værd at se, og hvornår du skal bestille din billet, hvis du gerne vil se kirsebærblomsterne i fuldt flor. Lær mere om Japan rejser hos Yaneeda her.

Skisport og hvide sandstrande

Japan har fire årstider lige som i Danmark. Hvis du gerne vil prøve en anderledes skiferie, er derfor også mulighed for det, når du tager til Japan om vinteren. Der er nemlig rigtig mange skisportssteder i de japanske bjerge. Mange steder i bjergene finder du også varme kilder. Der kan du slappe af efter en lang dag på ski. Det er helt enestående at sidde i en varm kilde i sit badetøj, mens der ligger sne på jorden rundt om en.

Du kan også tage på badeferie i Japan. Yaneeda har for eksempel en rejse til øen Ishigaki i nærheden af den større ø Okinawa, hvor de har nogle flotte hvide sandstrande. Fra april til oktober er vejret godt, og der er derfor gode muligheder for en anderledes badeferie.

Udover sine skiftende årstider har Japan selvfølgelig også en masse andet at byde på. Det er ikke mindst en spændende og anderledes kultur. Du kan se deres smukke gamle templer og spise deres lækre mad. Kyoto er kendt som Japans tempelby, og det er derfor værd at bruge nogle dage på at udforske de mange templer, der ligger i og omkring byen.

Brug også nogle dage på at udforsk hovedstaden Tokyo og tag eventuelt til bjerget Mount Fuji, der ligger i nærheden og er en aktiv vulkan.

Læs mere om Rejseliv.