Hvis du gerne vil på ferie men ikke er særlig klar på at bruge de helt store penge på det, så bør du læse med her. Modsat hvad mange tror, så er det nemlig slet ikke nødvendigt at spendere en voldsomt masse penge for at kunne nyde en god ferie.

Der findes nemlig mange løsninger for dig, som gerne vil have afslapning, luksus, lækkert vejr og god mad, og som samtidig gerne vil kunne få din økonomi til at hænge nogenlunde sammen. Den mest oplagte og optimale af disse er en all inclusive rejse.

Om all inclusive rejser

All inclusive rejser er en rigtig klassiker, som danskerne længe har tyet til, når den skal stå på ren afslapning og selvforkælelse. Det fantastiske ved denne type af rejser er nemlig, at man får det hele i én samlet pakke. Man får flyrejse tur og retur, et lækkert hotel med fokus på kunderne og mad og drikkevarer ad libitum.

Når du køber en all inclusive rejse, så betaler du én samlet sum én gang, og så får du alle disse ting uden ekstra beregning. Det giver rejseselskaberne mulighed for at lave særlige aftaler med flybureau og hoteller, og derfor få store afslag.

Fordelene ved all inclusive rejser

Udover de åbenlyse fordele ved den lave pris på all inclusive rejser, så er der også andre grunde til, at denne type af rejser er blevet så voldsomt populære blandt danskerne.

Det er især den frihed, der kommer med manglen på valgmuligheder, som man godt kan lide. Nogle ferier kan godt forsvinde helt i planlægning og logistik. Med all inclusive kan man blive på det samme hotel hvor der både er pool og attraktioner tæt på, og maden og drikkevarerne bliver lavet og valgt for en.

Stadig for dyrt?

Har du nu været inde og kigge på all inclusive rejserne, og synes du stadig, at det er for dyrt at komme til alle de destinationer, som du har forelsket dig i? Så skal du ikke fortvivle, for der er faktisk endnu flere penge at spare.

Du kan nemlig vælge ikke kun at købe en all inclusive srejse, men yderligere købe en afbudsrejse med all inclusive. En afbudsrejse med all inclusive er et helt særligt tilbud, som man kan finde lige op til datoerne på de forskellige ferier.

Lidt om afbudsrejser

Afbudsrejser er egentlig bare rejser, som andre har meldt fra til. Det kan være på grund af arbejdsproblemer, problemer i familien eller en helt tredje grund. Det er synd for dem, som alligevel ikke kommer på den ønskede ferie, men er til gengæld rigtig godt for dig.

Fordi personerne melder afbud til rejsen så sent, er rejsebureauerne nemlig meget interesserede i at få afsat feriepakkerne hurtigst muligt. De sætter derfor prisen ned, og det kan være din mulighed for at finde en ekstra billig all inclusive rejse. En god idé er at holde øje med bureauernes hjemmeside op til afrejsedatoerne.