Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Gode råd

Tag mobilt bredbånd med på farten

rejse med mobil

Når man skal ud at rejse med sin computer eller sin mobil vil man meget ofte kunne gøre brug af wifi. Er der ikke wifi kan man ikke bruge sin computer til meget da det er hele forudsætningen for, at man kan bruge internet. Hvis man på forhånd ved, at man ikke kommer til at være et sted med meget internet så er det formentligt en god ide at anskaffe sig noget mobilt bredbånd, som kan være godt for enhver der bruger computeren ude.

Med mobilt bredbånd kan du altid gå online

Er man freelancer ved man aldrig hvornår man har brug for at gå online. Det kan være, at man pludseligt skal have et møde med en kunde og det skal selvfølgelig foregå online ved hjælp af en videochat eller lignende. I det tilfældet er det ikke altid, at ens telefon er godt nok. Her er skærmen nemlig lille og det er svært at snakke imens. I stedet kan man gøre brug af mobilt bredbånd. Man skal ikke vente mange sekunder på fra, at man tager mobilt bredbånd ind i computeren til man er online. Det vil sige, at man i samme øjeblik, at man får opkaldet på telefonen kan åbne sit internet på computeren og tage telefonen her i stedet. Det er dog kun muligt hvis det lykkes en af finde noget mobilt bredbånd, som er hurtigt nok.

En af de løsninger man kan finde er for eksempel, at man kan finde 1 GB mobildata. Det er meget for de fleste, og det er de færreste, der ender med at bruge det hele. Derudover kan man downloade hele 71 Mbit, mens man kan uploade 43 Mbit. for den helt almindelige internetbruger er det især download Mbit, som er vigtigt. For de fleste downloader langt mere end de uploader. Det er kun hvis man for eksempel laver videoer, at man har brug for mobilt bredbånd med mulighed for meget upload.

Tjek priser på mobilt bredbånd ofte

Efter du går i gang med at kigge på priser på mobilt bredbånd vil du ofte komme frem til en løsning, du mener passer bedst til dit behov. For det meste binder du dig for omkring seks måneder, hvor du skal betale. Dernæst kan det være, at du helt glemmer, at du kan finde en anden udbyder. For mange mennesker finder man en udbyder og så bliver man her. Man glemmer nemlig meget hurtigt, at der rent faktisk var andre firmaer, som man også kunne benytte sig af.

Det kan være en god ide at skrive i sin kalender, at man skal huske, at man efter seks måneder skal tjekke udbydere af mobilt bredbånd. For der er stor sandsynlighed for, at man rent faktisk kan finde et sted, som har billigere bredbånd end det sted man allerede har valgt. Det kan også være, at man kan få noget mobilt bredbånd med flere GB. Selvom prisen så er den samme vil man alligevel få mere ud af pengene på den måde.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén