Rejsebox

Arrangér din rejse selv – nemt og billigt

Frankrig

Tag på en aktiv rejse til Frankrig

Aktiv ferie Frankrig

Frankrig er det oplagte mål, hvis man vil på en god rejse hvor man samtidig kan være aktiv. Frankrig rummer en masse gode muligheder for at være aktiv på sin ferie, samtidig med at man kan rejse lidt væk fra stress fra arbejdet.

Alperne er den oplagte mulighed, hvor man kan dyrke en masse forskellige aktiviteter samtidig med at man kan tage sin ferie. Det er oplagt at tage på cykelferie i Frankrig, og derfor vil vi berøre mulighederne for en god cykelferie herunder.

De fleste cykelferier er i Frankrig. Tour de France gør at mange cykelinteresserede rigtig gerne vil ned og prøve kræfter med dele af de strabadser, som cykelrytterne i touren bliver mødt af.

Vælger man at tage på cykelferie i Frankrig er det oplagt enten at tage til Pyrenæerne eller til Alperne. Her kan man finde mange af de bjerge man ser cykelrytterne prøve kræfter med på TV.

Er man i Alperne skal man helt sikkert prøve kræfter med Alpe d’ Huez. Det meget legendariske bjerg tiltrækker cykelturister fra hele verden og hver sommer er bjerget fyldt med motionsryttere der skal forsøge at få en god tid op af bjerget.

Skal man en tur til Pyrenæerne kan man forsøge sig med ”dansker” bjerget Hautacam, hvor både Michael Rasmussen og Bjarne Riis har lavet store togtet i touren.

Start eventuelt turen med nogle dage i Paris. Du finder nemt et hotel her.

Husk cykeludstyret

Når man tager på sådan en cykelferie til de franske bjerge, skal man huske at have det rette udstyr med. Først og fremmest skal man have sin racercykel klar. Mange tager deres egen cykel med hvis man kører derned, er man fløjet til alperne er der i rigtig mange af byerne ved bjergenes start der lejer cykler ud, så man på den måde kan få muligheden for at klatre op af bjerget.

Derudover skal man have alt udstyret i orden, det er anbefales værdigt at få gearet ned, så man har meget lave gear at køre i, når man skal op af bjerget. For mange bliver selv de almindelige lave gear, for højt på de aller stejleste procenter.

Skal man have nyt cykeludstyr med, kan man med fordel tage et kig på cyclingshop.dk som har masser af billigt cykeludstyr.

Hvad skal man ellers have med på touren?

Man skal huske at pakke alt hvad man får brug for på sin ferie. Det indeholder naturligvis også alle de ting man skal bruge til sig selv.  Nogle gange kan det godt være en kamp at få fat i personlige plejeting, så husk din voks, sæbe, Ref shampoo og alle de ting du ellers bruger i din hverdag.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén