Du skal en smuttur til London og er ved at pakke. Undervejs bliver du måske pludselig i tvivl om, hvor meget du egentlig behøver at have med. Der er nemlig ingen grund til at pakke en større kuffert, end du behøver. Det koster jo ekstra at få en større kuffert med på ferien. I dette indlæg kan du læse mere om, hvordan du vælger den helt rigtige kuffert, når du skal en smuttur til London. Der er stor forskel på om du er typen, der altid pakker for to, om du har planer om meget shopping, eller om du blot skal nyde en oplevelsesferie og kun har brug for det mest nødvendige. Uanset hvad dit formål med rejsen er, kan du helt sikkert finde en kuffert, trolley eller rejsetaske, der passer til dit behov.

Rejsegear.dk sælger alt udstyret til din næste rejse.

Hvad kræver en London tur?

En tur til London er en storbyferie. Disse varer som regel ca. 3-7 dage, og turen kan derfor betragtes som en kortere ferie. En kortere ferie stiller mindre krav til din kuffert, der ikke behøver at have den samme kapacitet som en kuffert til længere ferier. På en storbyferie er det som regel primært skiftetøj, der ligger i kufferten. Til dette formål kan en trolley med to hjul være en udmærket investering til turen.

Hvis du allerede har besluttet dig for at du ønsker en større kuffert med plads til massere af indkøb, kan fire hjul dog være en fordel. De fire hjul giver den store og derved formentligt tungere kuffert en bedre og mere fleksibel kørsel. Du får derfor større køreglæde, når du vælger fire hjul til en stor kuffert, da kørslen med kufferten bliver meget mere behagelig. Du har endvidere mulighed for at rulle kufferten ved siden af dig, hvilket mindsker risikoen for skader på din kuffert.

Hvad er formålet med din tur til London?

En anden ting der kan påvirke dit valg af kuffert er formålet med din tur. Hvis formålet er en oplevelsesrejse, hvor du er ude det meste af dagen og kun tilbringer natten på hotellet, kan en rejsetaske eller mindre trolley være rigeligt. Kufferten eller tasken skal her primært blot indeholde skiftetøj til rejsedagene, og der er ingen grund til at betale ekstra for en større kuffert.

Er du derimod typen, der elsker at shoppe og tager til London for at gå shop-amok, bør du klart investere i en mellemstor eller stor kuffert. Her er der tale om en kuffert på minimum 60-80 liter, der kan rumme både dit tøj, samt det du får shoppet.

Det skal i øvrigt nævnes at en storbyrejse kan byde på områder, hvor du skal gå op og ned af fortovskanter eller bliver tvunget ud på små brostensbelagte gader. Her er en letvægtskuffert at foretrække. Et eksempel er en mellemstor let trolley med to ekstra stærke hjul. Når du vælger to hjul er din kuffert nemlig mere terrængående, og valget af en letvægtskuffert skåner din ryg, så du kan nyde ferien bedre.