Mode Pilot Baseball Cap Bomuld Beskyttelsesbriller, Hatte, Huer UV-Beskyttelse Afslappede Udendørs Snowboard Ski Hat med Briller p
Mode Pilot Baseball Cap Bomuld Beskyttelsesbriller, Hatte, Huer UV-Beskyttelse Afslappede Udendørs Snowboard Ski Hat med Briller p
Sku: r1009
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr27.27 kr35.38

Beskrivelse:

Funktion:

1【Ikke justerbar】 på Grund af tilsætning af solbriller på bagsiden, er der ingen knap på bagsiden af vores hat, som vi ikke kan justere den størrelse, der passer til hovedet omkreds på 20,8 cm til 22,8 cm.

2【Mange farver】 Denne pilot solbriller hat har mange farver, vil du helt sikkert finde den mest passende stil.

3【Unikke design】Solbriller, der kan være skruet ned er tilføjet til bagsiden af hatten, som kan være slidt før og efter, kan bruges som en maske til skygge, og vil være den fedeste hat.

4 【Behageligt materiale]】Den hat, der er blandet med bomuld stof, der har en god fugt absorption og åndbarhed, hvilket bringer en behagelig og forfriskende iført oplevelse.

5【Multifunktionel brug】 på Grund af den unikke design af hatten, kan det klarer sig godt på mange lejligheder, såsom skiløb, cykling, solbadning, osv., og det vil helt sikkert bringe uventede overraskelser.

Specifikation:

Materiale:Bomuld

Køn:Dame,Herre,Unisex

Størrelse:Justerbare

Hat omkreds: 56-60cm

Hat dybde :11cm

Cap Randen:7,5 cm

Sport Type:Camping, hjem

Tema:Sport

Sæson:Forår,Sommer,Efterår,Efterår,Vinter,Året rundt

Emballeret:Opp taske

Bemærk:

På grund af skærmen forskel, farven kan være lidt anderledes fra, hvad du forventer, lad det

Pakket omfatter:

1 x cap

Tags: cp goggle hættetrøje, glas hat, cp hat, goggle hat, barsel bluser og toppe til gravide, pearl tweed, cap udendørs, hoodie rock-hættetrøje, cap vandretur, stof hat.

  • Materiale: Bomuld
  • Model-Nummer: Pilot Baseball Cap
  • Køn: MÆND
  • Funktion: Parasol
  • Mønster Type: Solid

Relaterede varer