4 Stk Rainbow ik i Rustfrit Stål ik sæt Kniv og Gaffel Scoops Stel Køkken Tilbehør
4 Stk Rainbow ik i Rustfrit Stål ik sæt Kniv og Gaffel Scoops Stel Køkken Tilbehør
Sku: r100
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr132.48 kr189.23

Beskrivelse:

Ferie Varsel

Kinesisk Spring Festival(februar 9.-17) er vores traditionelle ferie, så vi har flere helligdage.Hvis du er i tvivl, kan du efterlade besked, når vi går på arbejde, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Vi håber du er glad erveryday.Top Kvalitet Rainbow Bestik Stel Produkt Navn: 4 stk rustfrit stål bestik Illustrationer: Spejl polsk Materiale:18/8 rustfrit stål( fødevaregodkendt materiale) vægt: 281g

Pakage i prisen: 4 stykker sæt= 1dinner kniv+1dinner gaffel+1 dessertske+1 te ske bemærk: på Grund af den nye regel om Rusland posthuset, når tjene en ordre, Rusland kunder er nødt til at skrive det fulde navn (en sunname, et navn og mellemnavn), eller de pakker vil blive sendt tilbage.Ingen fulde navn, vil vi afvise at sende varer ud!Tak!

Forsendelse:

Din ordre vil blive behandlet inden for 5 arbejdsdage efter betalingen.Og vi vil uploade tracking nummer for dig.

Kina post, luftpost, Eub, EMS, DHL, Fedex IE er tilgængelige.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser af ordrer efter sendes ud.Men vi vil spore seneste oplysninger om din ordre og hjælpe dig hele vejen.

Hvis du ikke har\'t fik din pakke men leveringstiden er på vej, så spørg os til at udvide den leveringsdato, tak.

Betaling:

Alipay, West Union, TT, Qiwi...Alle større kreditkort accepteres.

Refundering og retur Politik:

1. Vi garanterer, at alle de varer, vi sælger.Vi vil tilbyde fuld refundering eller sende varer til dig, hvis vi har sendt dig de forkerte varer, eller blev det tabt eller beskadiget under transporten.

2. Alle afkast skal være baseret på beviser (foto).

Feedback:

Som din feedback er meget vigtig for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig ASAP, tak!

Hvis du har nogen utilfredshed, beder vi dig give os en mulighed for at løse problemet, inden de forlader os med en negativ feedback.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen spørgsmål, og vi har til formål at tjene dig bedst!

Firma Information:

Shen zhen Du Lai Fu husstand company limited er en professionel virksomhed.Vi har et kontor i Shenzhen og fabrikken er beliggende i ChaoZhou byen.Vi er specialiseret i engros forskellige typer af porcelæn varer til daglig brug og dekoration håndværk.Vores vigtigste produkter er middag sæt, te sæt, kaffe,frugt skål, tallerken, Europæisk stil vase,badeværelse sæt, væv, kasse,et ur, en bordlampe, osv., herunder elfenben porcelæn, bone kina og franz porcelæn.

Vores firma er etableret en langsigtet,stabil forbindelser med flere forhandlere og agenter.Vi tilbyder forskellige former for varer og priserne er rimelige.Vores produkter er af stor popularitet både hjemme og i udlandet,Vi er forpligtet til at give kunderne en høj kvalitet,gode priser.Vi har vundet tillid hos kunder med ære kontrakter,holde løftet og stærk kapacitet.

Tags: Fork Dessert, guld kat gaffel, takeaway emballage til fødevarer taske, middag plade sæt, bestik i rustfrit stål, bestik i rustfrit, enheden tabel, bento box tilbehør butikker, taj, bambus bestik.

 • Antal Brugere: 2
 • Stil: WESTERN
 • Certificering: SGS
 • Teknik: Frost
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Metal Type: Rustfrit Stål
 • Mærke: yolife
 • Mønster Type: Solid
 • Materiale: Metal
 • Produktion: Ske/Gaffel/Kniv/Spisepinde Kit
 • Funktion: Øko-Venligt
 • Stel Type: Porcelæn Sæt
 • Model-Nummer: W00128

Relaterede varer