Balance Chuck ISO30 ER32 Balance Collet Drejebænk Chuck G2.5 30000RPM CNC værktøjsholder i Rustfrit Stål Med Pull Stud Fræsning Drejebænk
Balance Chuck ISO30 ER32 Balance Collet Drejebænk Chuck G2.5 30000RPM CNC værktøjsholder i Rustfrit Stål Med Pull Stud Fræsning Drejebænk
Sku: r1098
(5 Anmeldelser)
Nyhed

kr124.61 kr235.10

Beskrivelse:

ISO30 ER32 Balance Collet Drejebænk Chuck G2.5 30000RPM CNC værktøjsholder i Rustfrit Stål Med Pull Stud Fræsning Drejebænk

Features: Denne ER32 balance collet er lavet af high density rustfrit stål for holdbarhed og slidstyrke.Fantastisk behandling og fint, hvilket gør, at den kan absorbere den chokerende og virkningen magt.Høj hastighed, er den maksimale hastighed kan være op til 30000rpm.Godt pakket i en container, der kan beskytte balance collet mod beskadigelse under forsendelse eller opbevaring.Meget brugt på boremaskiner, slibemaskiner, drejebænke og andet bearbejdningsmaskiner.

Specifikationer:

Type: ISO30-ER32

Materiale: Rustfrit stål Hastighed: 30000RPM

Farve: Sølv og sort

Størrelse: 120 x 50mm / 4.72 x 1.96"

Antal: 1

Pakken Indeholder: 1 x ER32 Balance Collet

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Rejsebox.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: værktøjer til fræsning metaller, ego drejestål, collet er32, iso30 er32, er11 collet, chuck collet, hurtig chang tool indlæg, er32 collet sæt, iso20 af indehaveren, metal drejebænke værktøjer.

 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • farve: Sølv og sort
 • Feature4: ER32 Balance Collet
 • Model-Nummer: Balance Collet
 • Anvendelse: Fræseren
 • Materiale: Rustfrit Stål
 • Funktion: Balance Collet
 • Feature2: Balance Tool Holder
 • Mærke: WALFRONT
 • Feature1: Balance Chuck
 • Hastighed: 30000rpm
 • Type: spændetang
 • Feature3: CNC værktøjsholder
 • Certificering: INGEN

Relaterede varer