2019 Mode Design Casual Mænds Shirt Luksus Brand Sociale langærmet Skjorte Tuxedo Høj kvalitet Slank Skjorte i Stor Størrelse S-5XL
2019 Mode Design Casual Mænds Shirt Luksus Brand Sociale langærmet Skjorte Tuxedo Høj kvalitet Slank Skjorte i Stor Størrelse S-5XL
Sku: r388
(2 Anmeldelser)
Nyhed

kr93.66 kr114.24

Beskrivelse:

Varen er på Asian koreanske størrelse, størrelsen 3-4 mindre end Euro / OS.Check venligst skemaet omhyggeligt

Tips til at vælge den størrelse:

Brug den samme klud til at sammenligne det med skemaet.

1. Pls lade en tolerance på 1-3cm på grund af manuel måling.

2. Farven kan variere en smule fra billedet på grund af forskellen i skærmen og computeren.

3 Hvis du ikke er sikker på størrelsen, så lad os vide, din vægt, højde, bryst, talje oplysninger, osv., vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse.

Forsendelse:

Din ordre payment er efter vellykket, vil vi sende din ordre inden for 1-3 arbejdsdage.

Vi kan give (Rejsebox.dk Standard Shipping) (China Post, der er Registreret luftpost) (ePacket) (UPS, FedEx, DHL) transport tjenester.

Rejsebox.dk Standard Fragt : 15-40 dage forsendelse tid, på grund af den tid, der kræves til forskellige lande, er ikke det samme.

Kina Post, der er Registreret luftpost: 20-50 dage forsendelse tid.

ePacket: 10-30 dage forsendelse tid.

UPS, FedEx, DHL : 3-7 dage forsendelse tid.

Takster, vil vi annoncere den gave og erklære lav pris for at minimere eller undgå told.Men vi må ikke påtage sig opgaver.

Størrelser Og Farver:

1. Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er omkring 1 - 3cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

2. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Efter modtagelsen af varerne køber kan ansøge om 15 dage til at returnere eller udskiftning, skal du sikre, at varer ikke er beskadiget, og den originale emballage, køberen skal bære fra fragt.

Hvis det er vores ansvar, fragt, som afholdes af os.For eksempel: at sende den forkerte størrelse, eller det er beskadiget.

Hvis det er købers ansvar, fragt af køber.For eksempel: du vælger den forkerte størrelse og farve.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negativ(1 - 2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Tags: man-shirt, autisme shirt, parklees kvinder, t-shirt med tilbage åbne, kvalitet jakkesæt for mænd, mænd passer wed, pianist shirt, korea mænd shirt, bigfoot-shirt, modal luksus skjorte.

 • Element Type: Skjorter
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • Model-Nummer: Skjorter til mænd
 • Stof Type: Klædes
 • Mærke: WANANSN
 • Mønster Type: Solid
 • Stil: Casual
 • Skjorter Type: Casual Skjorter
 • Lukning Type: Single Breasted
 • Krave: Turn-down Krave
 • Materiale: Spandex
 • Køn: MÆND

Relaterede varer