Nyfødte Spædbarn Baby Carrier Åndbar Ergonomisk Justerbar Wrap Sling Rygsæk
Nyfødte Spædbarn Baby Carrier Åndbar Ergonomisk Justerbar Wrap Sling Rygsæk
Sku: r861
(1 Anmeldelser)
Nyhed

kr78.31 kr85.12

Beskrivelse:

Produkt Oversigt Beskrivelse Velkommen til vores butik, Kvalitet er den første med den bedste service.kunder alle er vores venner, Når du anvender transportøren ved dig selv, skal du sørge for transportøren for at være sikker, skal du justere bæltet længde, og fastgør låsen og skub den luftfartsselskab fra begge sider ved at gribe fat i den med begge hænder.Efter du sikre, at det lukkes helt, bære barnet med begge hænder, placerer sine ben først fra opad til transportøren.Bære barnet på status af at sidde.

Hvis der er nogen til at hjælpe dig, så skal du placere baby i det på først og derefter udføre det.Spørg nogen til at hjælpe dig med at spænde låsen bag.Anyway, du kan ikke miste din bands, indtil du er sikker på, at låsen er fastgjort.

Fetures: Åndbart stof, der giver mulighed for en jævn luft-flow

Kraftigt polstret for bedre sikkerhed

Giver et varmt miljø for barnet

To store regnskabsmæssige stilarter - bryst eller kænguru stil

Justerbare spænder på siden for nem frigivelse

3 regnskabsmæssige positioner - hofte, ryg &front For baby vægt 7lb - 45lb

Egnet Alder: 0Months - 48Months

Materialer: Polyester

Farver: Rød, Sort, Kaffe, Himlen Blå, Lilla, Blå, Pink

Størrelse: 30cm x 20.5 cm x 24.5 cm ( 11.81 x 8.1 x 9,7 tommer) Pakken Indeholder: 1 x bæreseler

Produkt Noter:

Check venligst flyselskabet og dets inventar før anvendelsen.Det er velegnet til baby på 0 - 4 År gammel, med vægt ikke tung end 30 kg .

Det er bedre at bruge det ca 30min efter pattegris, for at trøste barnet

Aldrig vaske det af med bleacher og stærk vaskepulver for at undgå, at barnet overfølsomhed.Forsendelse Politik Betaling Mathord Returnerer Politik Om Feedback Om os Forsendelse Politik

Varen vil blive sendt til køber, er Ebay shipping adresse, så du bedes venligst BEKRÆFTE din rådighed-adresse på Ebay før du betaler via paypal.

Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden,

kontakt os straks for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Forsendelse Metode:

Varerne vil blive afsendt fra Kina Post , Det vil tage 15-25 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Elementer vil blive sendt med USPS til USA, Helt Sikkert!HVER PAKKE HAR TRACKING NUMMER .Det vil tage 7-12 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Vi leverer også med DHL, UPS, EMS express shipping, men du skal betale flere penge for hurtig forsendelse.Hvis du har brug for hurtig forsendelse, bedes du venligst kontakte os inden for(Telefon er et must for den internationale ekspres levering, Hvis du har brug for hurtig forsendelse-service, Bedes du venligst din Telefon, når din betaling.)

Forsendelse Tid:

Alle varer vil blive sendt til dig indenfor 3 arbejdsdage (på hverdage - mandag til fredag) betalingen er godkendt på sælgers side

Forventet leveringstid

International pakke tager omkring 15-20 dage til at skibet til bestemmelsesstedet; Ved postvæsenet sidste forsendelse statistik rapport, her nedenfor, er ankomsten leveringstid resultater tabel for nogle lande, som er til køber kun vejledende.Betaling Mathord

1. PayPal-betaling kan kun accepteres.

2. Elementer vil blive sendt til din eBay-adresse.Sørg for at den er korrekt.

3. Betaling skal være modtaget 4 dage efter auktionen er afsluttet.Returpolitik

1. Kundetilfredshed er vores højeste mål.Vi mener, at vores produkter er så fremragende.Alle produkter er kvalitets tjekket.De er nye og i god stand, når det sendes til vores kunder.Vi er overbevist om, at du vil blive tilfreds med dit Køb.

2. Hvis produktet er defekt eller skade ved ankomsten, eller forkert vare leveret, skal du kontakte os øjeblikkeligt.Returvarer accepteres inden 14 dage fra leveringsdato, og varen skal være i original ny stand, ikke er slidt eller ændres på nogen måde, med tilknyttet tags & wrap.Ellers handlen er endelig.Retur fragt betales af køber.

3. Kontakt os først, hvis du har problemer/spørgsmål/problemer.Vi vil være glade for at løse eventuelle problemer, du kan have i en hjertelig og venlig måde.

4. Vi sætter pris på din Positiv Feedback, og vil gøre det samme igen.Lad IKKE negative feedback, uden først at kommunikation med os.Tillad max 2 arbejdsdage for os at følge.Om Feedback

Når du er tilfreds med vores produkter og tjenester bedes forlade os positiv feedback.

Hvis der opstår et problem, skal du kontakte os med det samme med en e-mail anmodning.Bare kontakt os via "stil sælger et spørgsmål" - linket på eBay.Om os

Den 24-Jul-19, 04:54:29 EDT, sælger tilføjet følgende oplysninger:

Tags: transportøren skulder barn, ergonomisk slynge, baby carrier børn, sprang plate carrier, baby oplader, transportøren skulder, mochila baby ting, baby carrier nyfødte slynge, ergo baby band, For Thermo King.

  • Type: Rygsække & Luftfartsselskaber
  • Materiale: coolmax
  • Bærende: 10kg
  • Mønster Type: Solid
  • Aldersgruppe: 2-12 måneder
  • Luftfartsselskaber Type: Tilbage Bære