1 Par (2 stk.) Farvet kontaktlinse, for Øjnene Kosmetiske Kontaktlinser, som ser Naturlige ud Eksklusive Nye Stil 12 indstillinger Klar lager
1 Par (2 stk.) Farvet kontaktlinse, for Øjnene Kosmetiske Kontaktlinser, som ser Naturlige ud Eksklusive Nye Stil 12 indstillinger Klar lager
Sku: r864
(1 Anmeldelser)
Nyhed

kr27.58 kr61.29

Beskrivelse:

Alle vores kontaktlinser kontaktlinser er Månedlige og kan bruges til en måned efter åbning.Det anbefales, at du bruger kontaktlinser pleje løsning sammen.Klik venligst .

FUNKTIONER Disse linser har et enkelt design, der harmonerer med din naturlige øjenfarve.Ionisk : Disse linser indeholder mere vand indhold, hvilket giver mere ilt til at lindre dine øjne og giver komfort hele dagen.Højt fugtindhold : Disse linser er lavet fra blød linse materiale, der indeholder mere fugt, der giver komfort hele dagen.Pasform og fornemmelsen af linser vil variere pr.person.Linse struktur : Disse linser er belagt med nyere teknologi, så den farve, belægning, vil ikke blive direkte på din hornhinde.Linsetype : Disse linserne har afrundede kanter, så de vil give en naturlig, friktion-mindre iført oplevelse.

SPECIFIKATION

Mærke : Calk

Type : Farvede Kontaktlinser

Materiale : HEMA

Tykkelse : 0,08 mm

Base curve : 8.6 mm

Periode : 1 måned

Emballage : 1 Par (2 linser)

HVORDAN du BRUGER Blød kontaktlinse med omhu løsning til mere end 8 timer (den væske, der i pakken er ligeglad løsning, men den normale saltvandsopløsning) gnid Forsigtigt med fingrene til at rengøre depositum på overfladen af den smukke elev.Nyd det i pleje løsning efter at have brugt det.

BEMÆRK på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Hvis der er et problem med produktet, bedes du kontakte os først.Vi vil løse problemet for dig.Tak for din forståelse.

Betaling

1. Vi accepterer Visa/MasterCard, MoneyBookers, Western Union, bankoverførsel osv.

2. Når placere ordrer, bedes du løse det inden for 7 dage.Og du kan gøre betaling via ovenstående betalingsmetoder.

3.Rejsebox.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer, når du er færdig, vil vi behandle din ordre med det SAMME.

4. Hvis din ordre er lukket af sikkerhedsmæssige årsager, er dit behov for at indsende en ansøgning til Rejsebox.dk.

5. Den refusion, der er forårsaget af ordreannullering-, tilbagebetaling aftale, eller mægling vil blive behandlet øjeblikkeligt, og det tager 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

6. Bemærk sørg for, at den adresse/telefonnummer (praktisk) / postnummer du til venstre er korrekte.Hvis du har brug for at ændre adressen, bedes du kontakte os, før vi sender pakken.

7. Vi er ikke ansvarlige for nogen lokal told og afgifter på deres jord.Den fri fragt prisen omfatter ikke import-skatter.

Forsendelse

1. Din ordre vil blive behandlet inden for 7 dage efter din betaling.

2. Kina Post, Luftpost tager normalt omkring 30-60days for at få din adresse (det tager mere tid);

Gør opmærksom på, at denne Service er IKKE spores.

EMS behov 5-10 arbejdsdage; Fedex behov 4-8 hverdage, DHL og UPS tager 3-7 hverdage.

3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkede ordrer, når vi har afsendt dem.Da transport er ude af vores kontrol.

4. Enhver import afgifter eller gebyrer er købers ansvar.

5. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er nogen skibsfart problem, vil vi give dig et tilfredsstillende svar.Du må ikke sende en debat valgfri.Tak igen!!

6. Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår, osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5 til 10 dage, som en forsinkelse.

Garanti

1. Vores produkter er 100% Ægte Billeder.

2. Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage, og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

Feedback

1. Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2. Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at give feedback (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut, men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak!

Tags: calking pistol, linse, hegnet maske, kontakt linse, farve kontakt len, powace, eye len, sanskrit, hvid farvet eye kontakter, sæt kontaktlinser.

 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
 • Navn: farvet kontaktlinse
 • Diameter (mm): 14.0-14,2 mm
 • Package Mængde: To Stykker
 • Element Type: Smuk Elev
 • Materiale: HEMA
 • Mærke: CALK
 • Brug Tid: 1 måned
 • Tekstur: HEMA
 • Pakke: 1 par
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Tykkelse(mm): 0.06-0.15 mm
 • Model-Nummer: Eksklusive Nye Stil